عند الغروب

أهلاً وسهلاً بك اتضح أنك غير مسجل لدينامارأيك بالتسجيل وتصبح من رواد المنتدى مرحباً بك

الدير العام atsunset
عند الغروب

أجمل المنتديات العربية

المواضيع الأخيرة

» الف مبروك
الخميس أكتوبر 01, 2015 2:34 pm من طرف atsunset

» حوار في يوم الزفاف
الأحد مارس 23, 2014 6:41 am من طرف atsunset

» ماذا دهاك ايها المسلم
الإثنين يناير 17, 2011 3:56 pm من طرف atsunset

» ادخل واستمع
الإثنين يناير 17, 2011 3:52 pm من طرف atsunset

» رساله أبكتني
الخميس مايو 27, 2010 3:05 pm من طرف atsunset

» اليوم الاول بعد رحيل الشمس
الأربعاء يناير 13, 2010 12:54 pm من طرف زهرة الياسمين

» معشوقي ......
الأربعاء يناير 13, 2010 12:05 pm من طرف زهرة الياسمين

» شكرا على حبك
الأربعاء سبتمبر 09, 2009 6:19 pm من طرف the_king

» لو اننا لم نفترق (فاروق جويده)
الأربعاء سبتمبر 09, 2009 6:12 pm من طرف the_king

التبادل الاعلاني


    الكانلونى

    شاطر
    avatar
    sweetangel
    مشرف
    مشرف

    عدد المساهمات : 84
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 23/05/2009
    العمر : 36
    الموقع : قلب من احب

    الكانلونى

    مُساهمة من طرف sweetangel في الثلاثاء مايو 26, 2009 7:05 pm

    المقادير

    كوب ونص دقيق
    2 كوب لبن
    3 بيضان
    جبن رومى مبشور
    ملح فلفل كمون يعنى بهارات مشكله
    للحشو
    ممكن لحمه مفرومه معصجه يعنى نقلي بصله مفرومه وممكن معاها فلفل اخضر بيدي طعم حلو مووت وطمطمايه مقطعه صغير
    و
    نضيف اللحمه للممكونات السابقه حتى تنضج
    وممكن تحشى بالسجق(النقانق)
    الطريقه
    اول حاجه نخلط اللبن والدقيق مع اضافه البهارات
    بعد كده نضرب البيض ونضيفه للخليط السابق
    ونقلبه كويس
    بعد كده بنصفى الخليط بمصفى ضيقه
    نحضر طاسه(قلايه يعنى)ويفضل تكون تيفال عشان ماتلزقش
    ناخذ مقدار كبشه من الخليط ونضعه فى القلايه على هيئه قرص زى لبيض الاومليت
    نقوم بقلب القرص بحزر على الجهه التانيه حتى لا يتالمنتدى لا يسمح بهذه الكلمةر
    نقوم بعمل باقى الخليط بهذه الطريقه الى ان ننتهى
    ناخذ كل قرص ونضع فيه مقدار من الحشوه ونلفها وترص فى صنيه تقديم ممكن بيرالمنتدى لا يسمح بهذه الكلمة عشان تدخل الفرن تانى
    يمكن ان نترك مقدار 5 ملاعق كبيره من خليط الكنالونى ونضع معه ملعقه صلصه صغيره
    ونرشه فوق اللفائف
    ثم نرش الجبن الرومى فوقها وممكن نضع ايضا قطع زيتون اسمر وفلفل اخضر للتزيين
    وندخلها الفرن بس على الشوايه حتى يحمر الوجه احمرار خفيف
    وبالهنا والشفا
    avatar
    atsunset
    Admin
    Admin

    عدد المساهمات : 55
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 23/05/2009
    العمر : 39
    الموقع : سوريا

    رد: الكانلونى

    مُساهمة من طرف atsunset في الأربعاء مايو 27, 2009 1:08 pm

    شو با الهنا والشفا نشفتي ريقي الله يسامحك ع ها الاكلة والله ع السيرة اشتهيت اكلها ممكن تنزلي ريحتها ع المنتدى هههههههههههه
    avatar
    Mero
    عضو نشيط
    عضو نشيط

    عدد المساهمات : 55
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 24/05/2009
    العمر : 27

    رد: الكانلونى

    مُساهمة من طرف Mero في الأربعاء مايو 27, 2009 2:34 pm

    هههههههههههههههههه جوعتينا
    بس ليه المنتدى لا يسمح بهذه الكلمه ههههههههههههه
    اكيد اباحه شكرا ماما مرمر عالوصفه السحريه
    avatar
    sweetangel
    مشرف
    مشرف

    عدد المساهمات : 84
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 23/05/2009
    العمر : 36
    الموقع : قلب من احب

    رد: الكانلونى

    مُساهمة من طرف sweetangel في الأربعاء مايو 27, 2009 7:12 pm

    Admin كتب:
    شو با الهنا والشفا نشفتي ريقي الله يسامحك ع ها الاكلة والله ع السيرة اشتهيت اكلها ممكن تنزلي ريحتها ع المنتدى هههههههههههه


    عمر انا بفكر فعلا نعمل الموضيع هنا ننزل معها الريحة انا هصور الاكله وانزلهلكم انشاء الله
    او الاسهل كلكم معزمين عندى على الغداء ايه رئيك
    يلا متتأخروش
    avatar
    sweetangel
    مشرف
    مشرف

    عدد المساهمات : 84
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 23/05/2009
    العمر : 36
    الموقع : قلب من احب

    رد: الكانلونى

    مُساهمة من طرف sweetangel في الأربعاء مايو 27, 2009 7:24 pm

    Mero كتب:هههههههههههههههههه جوعتينا
    بس ليه المنتدى لا يسمح بهذه الكلمه ههههههههههههه
    اكيد اباحه شكرا ماما مرمر عالوصفه السحريه


    حبيبى العفو يا احلى بنت فى الدنيا
    متتاخريش على الغدا انتى كمان معزومين كلكم

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين أكتوبر 16, 2017 10:03 pm