عند الغروب

أهلاً وسهلاً بك اتضح أنك غير مسجل لدينامارأيك بالتسجيل وتصبح من رواد المنتدى مرحباً بك

الدير العام atsunset

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

عند الغروب

أهلاً وسهلاً بك اتضح أنك غير مسجل لدينامارأيك بالتسجيل وتصبح من رواد المنتدى مرحباً بك

الدير العام atsunset

عند الغروب

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
عند الغروب

أجمل المنتديات العربية

المواضيع الأخيرة

» الف مبروك
الكبسه المصريه I_icon_minitimeالخميس أكتوبر 01, 2015 2:34 pm من طرف atsunset

» حوار في يوم الزفاف
الكبسه المصريه I_icon_minitimeالأحد مارس 23, 2014 6:41 am من طرف atsunset

» ماذا دهاك ايها المسلم
الكبسه المصريه I_icon_minitimeالإثنين يناير 17, 2011 3:56 pm من طرف atsunset

» ادخل واستمع
الكبسه المصريه I_icon_minitimeالإثنين يناير 17, 2011 3:52 pm من طرف atsunset

» رساله أبكتني
الكبسه المصريه I_icon_minitimeالخميس مايو 27, 2010 3:05 pm من طرف atsunset

» اليوم الاول بعد رحيل الشمس
الكبسه المصريه I_icon_minitimeالأربعاء يناير 13, 2010 12:54 pm من طرف زهرة الياسمين

» معشوقي ......
الكبسه المصريه I_icon_minitimeالأربعاء يناير 13, 2010 12:05 pm من طرف زهرة الياسمين

» شكرا على حبك
الكبسه المصريه I_icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 09, 2009 6:19 pm من طرف the_king

» لو اننا لم نفترق (فاروق جويده)
الكبسه المصريه I_icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 09, 2009 6:12 pm من طرف the_king

التبادل الاعلاني


3 مشترك

    الكبسه المصريه

    Mero
    Mero
    عضو نشيط
    عضو نشيط


    عدد المساهمات : 55
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 24/05/2009
    العمر : 33

    الكبسه المصريه Empty الكبسه المصريه

    مُساهمة من طرف Mero الأربعاء مايو 27, 2009 2:50 pm

    المقادير:
    نص كيلو أرز (2 كوب ونص) يفضل الأرز البسمتي
    1/4 كيلو لحم
    2 جزرة كبيرة
    1/4 ك عصير طماطم او ما يعادله من صلصة الطماطم.
    2 بصلة كبيرة
    (بهارات لحم - بهارات حلو - قرفة - شطة - ملح - فلفل أسود)

    الطريقة:
    نقلي البصلة في السمن على نار متوسطة حتى يصفر لونها ثم نضع اللحم نيئ ونضع مع اللحم ملعقة صغيرة فلفل أسود وملعقة ص قرفة وبهارات لحم. ثم نقلب
    حينما يتشرب اللحم ماءه نضع معه عصير الطماطم وبعد أن تسبك الصلصة تزود شوربة إلى أن ينضج اللحم جيدا.
    أقطع الجزر مكعبات وأضعه على اللحم ثم أضع ماء معيار الأرز (لكل كوب أرز كوب ونص ماء) وبعد الغليان أضع الأرز وأقلب
    اضع الملح وبقية البهار والشطة والقرفة.
    وبعد ان يتشرب الارز ماءه اوطي النار إلى اقصى درجة واغطيه واتركه ليُسوى على البخار
    وبالهنا والشفا
    sweetangel
    sweetangel
    مشرف
    مشرف


    عدد المساهمات : 84
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 23/05/2009
    العمر : 42
    الموقع : قلب من احب

    الكبسه المصريه Empty رد: الكبسه المصريه

    مُساهمة من طرف sweetangel الأربعاء مايو 27, 2009 7:38 pm

    برااااااااااااااااااااااااااافو يا منار
    ممتاز يابنتى انا فخورة بيكى جدا
    بس يا منار مفيش كبسة مصرى جبتيها منين دى
    حبيبى الكبسة اصلها خليجى وهندى يا قمر
    بس بجد طريقتها ممتازة
    مش بلقك انتى احلى بنوته تعرفى ان انتى اقرب ولادى لقلبى
    Mero
    Mero
    عضو نشيط
    عضو نشيط


    عدد المساهمات : 55
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 24/05/2009
    العمر : 33

    الكبسه المصريه Empty رد: الكبسه المصريه

    مُساهمة من طرف Mero الخميس مايو 28, 2009 12:23 pm

    يا ماما مصر فيها كل حاجه حلوه
    مشكلتك انك طبيخك بيجنن بس لسه
    متعرفيش ان في كبسه مصري
    وانا فخورة انك ماما يا مرمر cherry
    ملكه مصريه
    ملكه مصريه


    عدد المساهمات : 9
    السٌّمعَة : 60
    تاريخ التسجيل : 05/07/2009
    العمر : 36
    الموقع : داخل القلب شريكى

    الكبسه المصريه Empty رد: الكبسه المصريه

    مُساهمة من طرف ملكه مصريه الأحد يوليو 05, 2009 7:30 am

    اى حاجه وبجد احلى طريقه مصريه مصريه هتتاكل ولا ايه

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين مايو 06, 2024 11:22 am